Sosyal Medya Hesaplarımız

Ekol Lojistik Güvenli Sürüş Eğitimlerini Kendi Bünyesinde Verebilecek

Ekol, “Güvenli ve Defansif Sürücülük Teknikleri Kurumu” uygunluğunu sağlayarak belgeyi almaya hak kazandı. Sektörde öncü rolde olan Ekol, bu akreditasyon ile yine bir ilki başardı.

 

Ekol Lojistik bu belge ile Türkiye’de otomobil, hafif ticari ve ticari araçlar için Güvenli ve Defansif Sürüş Teknikleri, Yorgunlukla Mücadele, Antiskid, Anti-Rollover ve ekonomik sürüş teknikleri gibi eğitimleri kendi bünyesinde verebilecek. TOSFED Sportif Sürücü, İleri ve Defansif Sürücü Yetiştirme Programları talimatına uygun olarak gerçekleştirilecek eğitimlerine onay erilen Ekol, bu yetki belgesi ile sürücülere söz konusu eğitimleri suınabilecek.

 

Ekol Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul (solda) ve Sürücü Eğitim Yöneticisi Yiğit DEDEOĞLU

 

Aynı zamanda A sınıfı eğitici yetkisine sahip olan Ekol Lojistik Sürücü Eğitim Yöneticisi Yiğit Dedeoğlu öncülüğünde yürütülecek eğitimler Ekol Lojistik’e büyük bir katma değer yaratacak. Ekol İnsan Kaynakları Genel Müdürü Osman Ünal, “Aldığımız yetki ile sürücülerimize verdiğimiz eğitimleri dış kaynaktan iç kaynağa yönlendirmiş oluyoruz. Böylelikle eğitim süreçlerindeki kaliteyi artırırken maliyetleri de azaltmış olacağız.” şeklinde konuştu.

Ekol IK Genel Müdürü Osman Ünal

 

Eğitimlerle birlikte hazırlanan sonuç raporlarının bir anlamda sürücülerin karnesi olacağını da belirten Ünal, Her sürücüye ayrı bir raporlama yapacağız. Sürücülerin becerilerinin ya da eksik yönlerinin kayıt altına alınarak, puanlandırılacağı bir sistemi uygulayacağız. Bu sayede sürücülerimiz hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabileceğiz” dedi.